Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем

от няколко дена имам много голям проблем и ако някои може да каже как или при кого може да се реши да се обади.проблема е : на таблото почти не гасле лампата за гре6ка ил;и какти и се казва( червена с инжектор или нещо от този род) почва да мени обороти, да се форсира сама да 4-5 хил. обороте.Като карам и сам на около 2-2.5 хил. оборота и подам газ колата не отчита нищо или гасне и не6те да пали.по4вам да се претиснявам и то мн. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
    Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

трябва си диагностика. иначе аз бих се насочил към датчиците - ламбда, дебитомер, датчика за положение на дроселовата клапа... но си трябва да се закачи на комп-да се види кое не е в нормално граници!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

е боб не мое се фърля треба да се закачи , може и да липсва маса към екуто , за да свети едвам едвам
      мога да те кична в гаража да видим какво ще прочетем като грешки
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Причините може да са много.Само да си говориме какво може да й е,не е препоръчително,защото човека може още толкова да се обърка!Закачай я на диагностика и ще излезе......

155 2.5 V6
        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
        X